آشپزی مدرن

آشپزی

پیتزا تاکو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٩ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٤
 



مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
پیاز 30 گرم
چیپس 100 گرم
کاهو به میزان لازم
خمیرپیتزا آماده یک عدد
طرز تهیه

ابتدا سس قرمز مخصوص علاء‌الدین را روی خمیر آماده می‌‌ریزیم، سپس 400 گرم پنیر پیتزا اضافه می گردد. گوشت چرخ‌کرده را ریخته  و پیاز اسلایس شده را اضافه می‌‌کنیم و پیتزا را با دمای 350 درجه سانتی‌گراد به مدت هفت الی هشت دقیقه در فر می‌گذاریم و بعد از آن سس سفید مخصوص علاءالدین را روی آن می‌ریزیم. سپس کاهو و چیپس به اندازه کافی اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه سس

گوجه ‌فرنگی رنده‌شده را با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و به آنها نمک، فلفل و ادویه اضافه می‌‌کنیم و برای تهیه سس سفید نیز از ماست و ادویه استفاده می‌کنیم.