آشپزی مدرن

آشپزی

سوفله قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۳۳ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٤
 



مواد لازم:
قارچ یک بسته
اسفناج خرد شده 200 گرم
شیر یک لیوان
کره 150 گرم
گوجه فرنگی یک عد
پیاز یک عد
آرد دو قاشق
جعفری خرد شده 3 قاشق
سیر 2 حبه
پنیر پارمسان 50 گرم
جوز هندی
تخم مرغ 4 عدد
پنیر چدار مقداری

طرز تهیه:
پیاز را در یک تابه کمی تفت می دهیم و سیر را ضافه می کنیم، قارچ ها را درشت خرد کرده به پیاز اضافه کرده کمی تفت می دهیم
در این مرحله اسفناج، گوجه فرنگی ودر آخر جعفری را اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سبزی ها نباید تغییر رنگ بدهند

برای تهیه سوفله ما نیاز یه یک سس داریم که برای تهیه آن شیر ، نمک وفلفل، جوز هندی ، کره آب شده و آرد را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شود و کمی پنیر پارمسان اضافه می کنیم.
حالا زرده ها رو از سفیده تخم مرغ ها جدا می کنیم ، زرده ها رو خوب هم می زنیم و به سس که کمی خنک شده اضافه می کنیم . مواد که در مرحله اول آماده کردم رو هم به این سس اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
خوب تا اینجا خسته نباشید. الان وقته اینه که سفیده ها رو با کم نمک با مخلوط کن آنقدر هم بزنیم که سفت و سفید بشه مثل خامه

سفیده تخم مرغها رو خیلی آرام به مواد قبلی اضافه می کنیم و بصورت دورانی مخلوط می کنیم ، مایع بدست آمده رو در ظرف مخصوص ریخته و روی آن را با بقیه پنیر پارمسا ن و پنیر چدار می پوشانیم و در فر قرار می دهی با درجه 375 به مدت 35 دقیقه تا پنیر آب شده و رنگ آن طلایی شود.