آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کرم کارامل(ژاپنی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٠٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٤ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

400 ملی لیترشیر
1/4 فنجان آب معادل 4 قاشق غذا خوری
 10 گرم پودرژلاتین
 80 گرم شکر
   8 قاشق غذا خوری کرم شکلات
   ۲ قاشق چایخوری وانیل
   4 زرده تخم مرغ
مواد لازم : برای سس کارامل
140گرم شکر دانه ریز
    ۴ قاشق غذا خوری آب
    8 قاشق غذا خوری آب جوش
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک پودرژلاتین را در آب بریزید وترکیب کنید کنار بگذاید. شکرو آب را توی ظرفی بریزید وروی حرارت قرار داده تا شکر ذوب وبصورت کاراملی در آید ویا به رنگ طلایی شد، از روی حرارت برداشته و نصف فنجان آب جوش را در آن بریزید. قالب های دلخواه آماده شده را در آب جوش زده تا گرم شود و کمی از سس کارامل را درقالبها بریزید. زرده تخم مرغ وشکررا کاملا زده تا مانند خامه سفت شود.نیمی ازشیررا درظرف گرم کرده وآرام آرام به مخلوط زده شده کم کم اضافه کرده وهم بزنید تا بریده نشود. سپس مایه را روی حرارت ملایم قرار داده وهم بزنید تا غلیظ شود.بعدازگرم شدن ترکیب ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و اطمینان کنید تا ژلاتین کاملا درمایه ذوب شود.سپس توی صافی بریزید واز آن رد کنید .تا صاف ویکدست شود.سپس در ظرفی پر از آب یخ قراردهید وباقی شیررا با وانیل به ترکیب اضافه ومخلوط کنید.سپس توی قالبهای مورد نظر روی کارامل بریزید ویک ساعت در یخچال قرار دهید.
برای جدا کردن کرم از قالب اول دور قالب را آهسته با یک کارد از دیواره جدا کنیدوسپس یک بشقاب را روی قالب گذاشته وتکان کوچکی دهید.با انواع میوه های فصل تزیین وسرو کنید.

در یک کاسه کوچک پودرژلاتین را با آب ترکیب کرده کنار بگذارید.

 شکرو آب رادر ظرف کوچکی بریزید وروی حرارت ملایم قرار داده تا شکر ذوب وبصورت کاراملی رنگ شود.

وقتی که شکربه رنگ طلایی شد.از روی حرارت برداشته وبعدنصف فنجان آب جوش را در آن بریزید.که نسوزد.

قالب های آماده را در آب جوش زده تا گرم شودو کمی از سس کارامل را در قالبها بریزید.

 زرده تخم مرغ و شکر را کاملا زده تا مانند خامه سفت شود.

 نیمی از شیررا در ظرف گرم کرده وآرام آرام به مخلوط زده شده اضافه کنید.

 شیر را کم کم اضافه کرده تا مایه بریده نشود.

مخلوط را در قابله روی حرارت کم می زنیم تا غلیظ شود.

 بعداز گرم شدن ژلاتین رابه مخلوط اضافه کرده و اطمینان کنیدتا ژلاتین کاملا درمایع ذوب شود.

10- مایع را از صافی رد کرده.

11- ظرف را در یک کاسه پراز آب یخ گذاشته وهم زده تا سرد وغلیظ شود.

 باقی شیررابا وانیل به مایه اضافه کنید.

توی قالبها رو از مایه پر کنید و به مدت 1ساعت در یخچال گذاشته تا سرد وبسته شود.

 برای خارج کردن کرم از قالب اول دور قالب را آهسته با یک کارد کرم را از ظرف جدا کرده سپس یک بشقاب را روی قالب گذاشته وتکان کوچکی دهید.تا کرم از قالب جدا شود.

سپس روی کرم کارامل را با میوه های دلخواه تزیین وسرو کنید.