آشپزی مدرن

آشپزی

خوراک جوجه چینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٠۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 




به جای اینکه آخر هفته ها مقداری سینه مرغ را خرد کرده و در مواد بگذارید و بعد به سیخ بکشید و جوجه بزنید به بدن، بیایید جوجه چینی درست کنید که مطمئنن بچه ها بیشتر استقبال می کنند.

مواد اولیه:

سینه مرغ ۱ عدد

آرد ذرت یک دوم لیوان

آرد گندم ۱ لیوان

آرد برنج یک دوم لیوان

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

پیاز ۲ عدد

مائ الشعیر ساده ۱ بطری

سیب زمینی آبپز ۲ عدد

نمک به میزان لازم

روغن سرخ کردنی یک دوم لیوان

سس گوجه فرنگی جهت سرو

طرز تهیه خوراک جوجه چینی با سیب زمینی

طرز تهیه:

۱- آرد گندم، آرد ذرت و آرد برنج را همراه با بیکینگ پودر و نمک در یک کاسه باهم مخلوط کنید. ماء الشعیر را اضافه کنید تا غلظت مواد مانند حلیم شود. خمیر را به مدت ۲ ساعت در گوشه ای قرار دهید تا استراحت کند.

۲- سینه مرغ را به صورت فیله خرد کنید. قطعات فیله را در خمیر بریزیدو کاملا درون آن آغشته کنید. روغن را در تابه بریزید و فیله ها را درون آن سرخ کنید. ( دقت کنید که فیله ها زود سرخ می شوند و نباید بسوزند.)

۳- سیب زمینی ها و پیاز را حلقه حلقه ببرید و در خمیر فرو ببرید تا خوب آغشته شوند. سپس آنها را نیز هر کدام به صورت جداگانه در تابه سرخ کنید.

۴- ظرف مورد نظر را با جوجه چینی، سیب زمینی و پیاز حلقه ای سرخ شده پر کنید و با سس گوجه فرنگی میل کنید.

منبع : آفتاب