آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ قارچ خامه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 


این سوپ قارچ کلاسیک، با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!

سوپ یکی از پیش غذاهایی است که خیلی ها همیشه در برنامه غذایی شان قرار می دهند. در این مطلب سوپ قارچ را میخواهیم به شما آموزش دهیم. این سوپ قارچ کلاسیک، با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!

مواد لازم:

۶۰۰ گرم قارچ
۱/۵ لیتر آب مرغ
۷۵ میلی لیتر خامه
  ۱ عدد پیاز
  ۲ شاخه کرفس
  ۳ حبه سیر
  ۱ مشت جعفری
  ۱ مشت آویشن
  ۶ برش نان
    روغن زیتون به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

۱.قابلمه ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیاز، کرفس، سیر، ساقه های جعفری خرد شده، برگ های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

۲. ۴ قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

۳.برش های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آن ها را با برگ های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش های نان سرو کنید.