آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

میگو اسکمپی به سبک فرانسوی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 



این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

مواد اولیه:

۱۰۰ گرم برنج یک پرس
 ۱۰ گرم سس گرین
 ۱۰ گرم سس اویستر صدف
 ۱۰ گرم کرم خاویار
 ۱۰ گرم ادویه اسموک
 ۲۰ گرم سس خردل
 ۲۰ گرم روغن زیتون
 ۱۰ گرم رزماری
 ۱۰ گرم کره اب شده
 ۱۰ گرم فلفل سیاه
 ۲۰ عدد برگ اسفناج
   ۶ عدد میگو
   ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرد شده
   ۱ عدد پیاز
   ۱ عدد کدو
   ۲ قاشق غذا خوری سس گلوریا
      نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودرسیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

۲- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

۳- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

۴- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

۵- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

۶- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

۷- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

منبع : آفتاب