آشپزی مدرن

آشپزی

اسنک اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 




اسفناج یکی از مواد غذایی به اصطلاح خون ساز برای بدن است.

به همین دلیل به جز گیاهخواران، خوردن آن به همه افراد توصیه می شود. در این مطلب طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش می دهیم

مواد اولیه:

نان تست 10 عدد

گوجه فرنگی (رنده شده)  3 عدد

پیاز (خرد شده) 2 عدد

سیر (رنده شده) 2 حبه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) نیم کیلو
پنیر پیتزا 100 گرم


طرز تهیه:

1- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

2- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.

3- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.

4- روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.