آشپزی مدرن

آشپزی

مثلث های آجیلی(آسیای شرقی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٦ آبان ۱۳٩٠
 



مواد لازم :
   1/۲ بسته پنیرخامه ای که به 16مربع کوچک تقسیم شده
   1/3 فنجان شکردانه ریز
   1/2 فنجان کره ذوب شده
    56 شکلات تلخ و شیرین رنده شده
      8 ورق خمیر یوفکا(فیلو یا خمیر شیرینی)
      8 زرد آلوخشک
      8 آلو خشک
      8 دانه بادام
      8 تکه گردوی نیمه
طرزتهیه :
 وسط میوه ها را به وسیله چاقو یک شکاف ایجاد کنید. سپس در داخل شکاف هرکدام تکه ای گردو ، بادام ،آلو قرار داده وبا پنیر خامه ای روی شکاف را پر کنید. شکلات رنده شده را با شکرترکیب کنید. خمیر را بصورت نواری پهن برش دهید وسطح خمیر رابا پود ترکیب شده پوشش دهید.از میوه های پر شده روی خمیر قرار داده وبصورت مثلث شروع به پیچیدن کنید. روی خمیر را با کره ذوب شده چرب کرده واز شکلات ها روی آن بپاشید ودرفریا روغن گذاشته تا طلایی شود.