آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مرغ با طعم لیمو وزیتون
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم:

۸ عدد سینه مرغ
۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
۲ عدد  لیمو
۲ عدد  پیاز
۴ حبه   سیر
۱ پیمانه زیتون سبز
۲ پیمانه آب مرغ
۱ قاشق چای خوری آویشن
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز   

طرز تهیه:

 1.روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید. در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید. مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند. مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.

2. لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید. اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.

3. برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند. حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.

4. مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید. روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

منبع : آشپز باشی