آشپزی مدرن

آشپزی

فلافل لبنانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم :

روغن سبزی‌جات: 2 قاشق سوپ‌خوری    
 پیاز کاملا ریز شده: یک عدد
 سیر کاملا ریز شده: یک حبه
 نخود پخته یا کنسرو شده: 400 گرم    
پودر زیره و گشنیز:‌ هر کدام یک قاشق چای‌خوری
برگ خرد شده گشنیز: ‌2 قاشق غذاخوری    
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
آرد ساده: نصف پیمانه (75 گرم)

 روش تهیه:

1. یک قاشق سوپ‌خوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهید.

2. سیر و پیاز را به درون تابه اضافه کرده و 3- 2 دقیقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون یک همزن ریخته و نخود،‌ ادویه، گشنیز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

3. دست‌های‌تان را آغشته به آرد کنید و از مخلوط، کوفته قلقلی‌هایی به قطر 5 سانتی‌متر تهیه کرده و آن‌ها را درون یک بشقاب، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. یک قاشق سوپ‌خوری از روغن باقی‌مانده را درون یک تابه نسوز ریخته و آن را روی حرات متوسط - زیاد قرار دهید.
5. هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.
6. بگذارید فلافل‌ها کمی خنک شوند.
7. در هر دست پیچ سه عدد از فلافل‌ها را قرار داده و در صورت تمایل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی میل کنید.