آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

اسنک ذرت، یک ساندویچ خوب و مقوی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم  :
۱  پیمانه  پنیر موزارلای رنده شده     
۳ قاشق غذاخوری  کره
۱ پیمانه  فلفل دلمه ای خرد شده
۱ پیمانه  پیاز خرد شده     
۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده     
۱ پیمانه قارچ خرد شده     
4 تا 5 عدد فلفل سبز خرد شده     
۱ پیمانه ذرت پخته     
۱ حبه سیر رنده شده     
نمک و فلفل به اندازه کافی
۳ عدد نان لواش     
روغن کمی

طرز تهیه :

مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.

فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.

به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.