آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سوسیس پنیردار خانگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٢٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پنیر موزارلا 10 گرم

مرغ چرخ کرده نیم کیلو

آرد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن 80 میلی لیتر
یخ کوچک 120 میلی لیتر
قرص گوشت 15 گرم
نمک 1 و یک دوم قاشق چایخوری
ادویه تند 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

2- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

3- سوسیس ها را به مدت 1 ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت 24 ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.