آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

چیکن پارمزان ایتالیایی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٤ اسفند ۱۳٩٤
 



موادلازم:

۲۲۰ گرم پنیر موزارلا
۱/۴ فنجان روغن زیتون
۱ فنجان پنیرپارمزان رنده شده
۲ قاشق غذاخوری برگ تازه ریحان
۱  فنجان پودر نان فرانسوی یا آرد سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
۴ عدد فیله مرغ (نسبتا بزرگ (حدود 700 گرم))
    نمک کمی
مواد لازم برای سس :

۱/۲ از یک پیاز درشت و رنده شده
۱/۴ فنجان روغن زیتون
   ۱ قاشق چایخوری آویشن
   ۳ عدد گوجه فرنگی پوره شده
   ۲ حبه سیر کوبیده شده
      شکر کمی
      فلفل چیلی پرک شده کمی

طرز تهیه:



• ابتدا روغن زیتون را در تابه ریخته و با درجه حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سپس پیازها را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه همراه با هم زدن حرارت بدهید. بعد سیرها را اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا عطرشان آزاد شود.

• حالاگوجه فرنگی خردشده، آویشن، پرک های فلفل قرمز و شکر را اضافه کنید. ابتدا شعله را زیاد و به محض اینکه مخلوطتان به جوش آمد حرارت را کم و تا وقتی مرغ آماده می شود در آن را نگذارید.

فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و هر کدام از فیله ها را با چکش مخصوص گوشت بکوبید تا ضخامت آنها به حدود یک و نیم سانتی متر برسد.

• به هر دو طرف هر فیله کمی نمک بپاشید.

• در یک کاسه نسبتا بزرگ و البته عمیق پودر نان فرانسوی، نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک را مخلوط کنید.
• در یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال حسابی بهم بزنید.


• در یک تابه یک چهارم فنجان روغن زیتون را ریخته و بر روی حرارت ملایم رو به بالا بگذارید. وقتی روغن حسابی داغ شد،

دانه دانه فیله های مرغ را که ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر نان فرانسوی و پنیر فرو کرده اید را در روغن داغ بیندازید.


هر طرف از فیله ها را حدود سه چهار دقیقه حرارت دهید تا حسابی طلایی شوند.



در ظرف مخصوص فر نیمی از مخلوط گوجه فرنگی تان را ریخته و سپس فیله ها را بر روی آن قرار دهید و بعد نیم دیگر مخلوط گوجه فرنگی را بر روی آن بریزید.



برگ های ریحان خرد شده و سپس پنیر موزارلا و نصف فنجان باقیمانده از پنیر پارمزان را روی فیله ها ریخته و برای 10 تا 12 دقیقه تا جایی که پنیرها شروع به قوه ای شدن کردند در فر نگه دارید.



نکته در مورد آرد سوخاری:

برای این منظور می توانید نان فرانسوی را پس از اینکه حسابی خشک شد در غذاساز ریخته و بگذارید حسابی خرد شود