آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه _ غذای محلی اصفهان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٥ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم :
پیاز (متوسط_خرد شده) ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز (متوسط_رنده شده) 1 عدد
آرد نخودچی ۱ پیمانه
نعناع خشک 2 ق.م
زردچوبه ۱ ق.چ
آب 5 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
گوشت گوسفند (چرخ شده و بدون چربی) ۱۳۰ گرم

 طرز تهیه:
 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱

قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.
در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود،
سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید،
آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید،
سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشترقرمزه ها پخته شوند.

قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود.
در صورتی که نمی توانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.
این کوفته ها را اسپاگتی هم می توان خورد.
اصل این غذا فقط باید با ترشی بادمجان خورد،

منبع : سیمرغ