آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کرم کیک انبه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱۳ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٥ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم:

       آرد: 400 گرم
        تخم‌مرغ: 4 عدد
        مارگارین: 175 گرم
        شکر: 250 گرم
        بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری
        انبه: 2 عدد
        وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
        ماست: 125 گرم
        آب سرد: 125 گرم

مواد لازم جهت تهیه کرم

        کرم فیل شیر: 200 گرم
        شیر: 200 میلی‌لیتر
        زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
        پودر ژله انبه: یک بسته
        میوه انبه: یک عدد
        خامه صبحانه: 100 گرم
        ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
        آب سرد: 80 میلی‌لیتر

روش تهیه:

1. ابتدا مارگارین و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا کمی پف کرده و رنگ آنها روشن شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند، ماست و وانیل را اضافه می‌کنیم و تا جایی که مواد یکدست شوند هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کرده، داخل مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

2. قالب مستطیلی شکل کوچک حدودا به ابعاد پنج در 10 سانتی متر را با اسپری روغن چرب کرده از مایه تقریبا سه‌چهارم قالب را پر می­‌کنیم. برش‌هایی از انبه را روی آن قرار می‌دهیم. قالب را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

برای تهیه کرم:

1. ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و حل می‌کنیم. انبه را پوست کنده و پوره می‌کنیم. زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر ژله به وسیله قاشق مخلوط کرده شیر را آرام آرام با این مواد مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید. در این حالت هم پودر ژله کاملا ذوب شده و هم زرده‌ها پخته می‌شوند.
2. مایه حاصل را از صافی رد می‌کنیم سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده داخل قالب‌های سیلیکونی کوچک که از قبل با اسپری روغن چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و شش ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از این مدت کرم را روی کیک‌های آماده شده گذاشته و شیرینی‌ها را با اسپری طلایی یا برنز ورق طلا یا اسپری ولوت تزیین می‌کنیم.
3. برای زیبا و خوش‌طعم‌تر شدن کیک‌ها من اینجا از مقداری کرم فیل شیر و لایه‌های نازک شکلات استفاده کرده‌ام.

منبع : زندگی ایده آل