آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ترشی فلفل هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 


ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 45 دقیقه

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :

 فلفل سبز خرد شده 500 گرم
 سیر خرد شده 250 گرم
پوست لیمو ترش  به میزان لازم
 فلفل خشک هندی  10 عدد
تخم گشنیز 1 فنجان
زیره سبز 1/2 فنجان
میخک 5 عدد
فلفل سیاه 1/4 فنجان
روغن زیتون یا روغن کنجد 3 فنجان
آبلیموی تازه 1/2 فنجان
نمک 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی فلفل هندی :
تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود.

درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید.

در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید.


آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.
درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.

 

نکته :
می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید.