آشپزی مدرن

آشپزی

آش شیرازی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱٦ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 





مواد لازم : 4 تا 6 نفر

500 گرم گوشت سردست گوسفندی با استخوان
400 گرم سبزی (تره، ترخون، شوید)
100 گرم نخود
100 گرم عدس
100 گرم لوبیا قرمز
100 گرم برنج
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری ترخون خشک
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده ،مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً پخته شود.

برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان های آن را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.

نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید. سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.

انرژی کل : 2300 کیلو کالری           

مارا در کانال تلگرام دنبال کنید                     https://telegram.me/piazche