آشپزی مدرن

آشپزی

چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٥۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 


این غذا در کمتر از 40 دقیقه آماده می‌شود و طعم جدیدی از مرغ را می‌توانید با آن تجربه کنید.

مواد لازم: تعداد: 4 نفر | زمان تهیه: 30 دقیقه | زمان گریل شدن: 10 دقیقه


    2/3 پیمانه خامه ترش
    دو قاشق غذاخوری ریحان تازه
    1 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
    1 قاشق غذاخوری کره آب شده
    یک قاشق چایخوری ادویه تایلندی
    یک حبه سیر رنده شده
    یک عدد آناناس تازه
    روغن گیاهی
    450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
    دو پیمانه برنج پخته شده
    فلفل قرمز تازه


طرز تهیه

    برای تهیه سس تایلندی، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
    مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
    برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
    آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
    آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.


ارزش غذایی

    کالری: 269
    چربی: 5 گرم
    کلسترول: 73 میلی‌گرم
    سدیم: 333 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 29 گرم
    فیبر: 1 گرم
    قند: 26 گرم
    پروتئین: 27 گرم