آشپزی مدرن

آشپزی

چیکن تترازینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 


این غذا تقریبا سریع حاضر می‌شود و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل داده‌اند. این غذا ایتالیایی است و طعم خوبی نیز دارد.

تعداد: 10 نفر | زمان تهیه: 30 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

    یک عدد سینه مرغ برشته
    225 گرم اسپاگتی
    340 گرم مارچوبه خرد شده
    225 گرم قارچ تازه و کوچک
    3 عدد فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز
    دو قاشق غذاخوری کره
    ¼ پیمانه آرد کامل
    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    410 گرم آب مرغ
    ¾ پیمانه شیر
    نصف پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
    یک قاشق غذاخوری پوست‌لیمو رنده شده
    دو ورق نان تست خرد شده
    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه


    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید.
    در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید.
    در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود.
    مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید.
    در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.


ارزش غذایی


    کالری: 282
    چربی: 10 گرم
    کلسترول: 48 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 28 گرم
    فیبر: 2 گرم
    پروتئین: 20 گرم
    سدیم: 258 میلی‌گرم
    پتاسیم: 413 میلی‌گرم
    کلسیم: 91 میلی‌گرم
    آهن: 2 میلی‌گرم