آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

چیکن با سس زغال اخته
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٥۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 






این غذا پاییزی را باید با سس زغال اخته درست کنید. این سس کمی ترش مزه است که طعم بسیار خوبی به مرغ می بخشد.

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه: 25 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه | زمان گریل: 20 دقیقه

مواد لازم

    8 عدد ران کوچک مرغ
    3/4 پیمانه آب میوه زغال اخته
    3/4 پیمانه زغال اخته تازه
    دو ساقه آویشن تازه
    4 قاشق چایخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه

    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. ¼ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و 5 دقیقه داخل تابه تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. تابه را داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. باید دمای فر را  به 180 درجه فارنهایت کاهش دهید.
    در یک شیرجوش، آب زغال اخته، زغال اخته تازه، آویشن،1/4  قاشق چایخوری و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند تا غلیظ شود. آویشن را خارج کنید و سس را روی مرغ ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی


    کالری: 187
    چربی: 54 گرم
    کلسترول: 107 میلی گرم
    کربوهیدرات: 9 گرم
    فیبر: 1 گرم
    پروتئین: 26 گرم
    سدیم: 383 میلی گرم
    پتاسیم: 275 میلی گرم
    کلسیم: 20 میلی گرم