آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.


مواد لازم

نصف پیمانه برنج، ۲ پیمانه شیر، ۲ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت، ۱ پیمانه شکر، ۱/۲ قاشق مرباخوری وانیل، ۱ عدد زرده‌ی تخم‌مرغ

طرز تهیه

مرحله ی اول

سعی کنید قبل از شروع به آماده‌سازی این دسر لذیذ و معطر، برنج را به مدت زمان چند ساعت در آب ولرم خیس کنید. سپس برنج را با ۲ پیمانه آب درون ظرفی متوسط ریخته و روی حرارت قرار دهید. با جوشیدن آب و مشاهده‌ی حباب‌های روی مواد، در ظرف را بسته و حرارت را کاهش دهید. برای جلوگیری از ته گرفتن برنج، هر چند دقیقه یک بار، آن را هم زده و تا زمانیکه که آب آن تقریبا کشیده شد و مقدار کمی از آن باقی ماند، این کار را تکرار کنید.

مرحله ی دوم

در این مرحله، زمان اضافه کردن شیر و شکر به مواد درون ظرف خواهد بود. بلافاصله نشاسته‌ی ذرت را با مقداری شیر مخلوط کرده و درون ظرف حاوی پودینگ، بریزید. در این قسمت از طبخ دسر، نیاز است که مرتب مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا از ته گرفتن آن جلوگیری شود.

مرحله ی سوم

با جوشیدن ترکیب بدست آمده، می‌توانید وانیل را نیز به آن اضافه کرده و حرارت را کاهش دهید. در این لحظه اجازه دهید مواد با این درجه حرارت، به مدت چند دقیقه به جوشیدن ادامه دهد.

مرحله ی چهارم

پس از طی مراحل فوق، ظرف حاوی پودینگ را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق، سرد شود. سپس قالب‌هایی در اندازه‌های دلخواه انتخاب کرده و پودینگ خود را درون آن‌ها بریزید. می‌توان از یک قالب بزرگ یا چندین قالب کوچک برای این کار استفاده کرد. سپس آن‌ها را درون یخچال گذاشته تا خود را بگیرد. پس از چند ساعت، می‌توانید آن‌ها را درون ظرف مورد نظر خود، قرار داده و با موادی همچون انواع میوه، آجیل و شکلات تزئین و میل کنید.

نکته: البته در کشور ترکیه، پودینگ‌های مختلفی تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرند که با توجه به مواد مصرفی، کمی در سبک تهیه‌ی آن‌ها نیز، تفاوت ایجاد می‌شود. اما به طور کلی، طرز تهیه‌ی تمامی  این  دسر در سراسر کشور ترکیه، با توجه به روش فوق طبخ می‌شوند. مثلا پس از اینکه این خوراکی لذیذ را از روی حرارت برداشتید، می‌توانید، ۴ قاشق غذاخوری از آن را با ۱ عدد زرده‌ی تخم‌مرغ مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس بقیه‌ی دسر را درون ظرف مخصوص فر ریخته و مخلوطی که از قبل آماده کرده‌اید را کاملا روی سطح آن بریزید. پس از این کار، آن را درون فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید. درجه‌ی حرارت فر از اهمیت زیادی برخوردار نیست. تنها لازم است که شما به روی پودینگ نگاه کنید و هر زمان که رنگ آن به قهوه‌ای روشن تغییر یافت، آن را از فر خارج کنید. اجازه دهید با دمای آشپزخانه، از حرارت آن کاسته شود. حال می‌توانید  دسر پودینگ برنج کشور ترکیه را میل کنید. نوش جان...

در این مقاله به معرفی و آموزش برخی از دسرهای لذیذ و پرطرفدار کشور ترکیه پرداختیم. امید است با نظرات گرم و سازنده‌ی خود، ما را در ارائه‌ی مقالاتی بهتر و مفیدتر یاری رسانید.

 منابع

turkishfood

seriouseats

منابع

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤ | ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.