COOKING

آشپزی

کیک قهوه با کرم موکا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥٦ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٩ آبان ۱۳٩٠
 



کیک قهوه با کرم موکا
مواد لازم:

 100گرم کره
 100گرم شکلات تیره
 200   گرم شکر
 200 گرم آرد
     6 عددتخم مرغ    
     4 قاشق سوپ خوری آب جوش
     ۱ قاشق سوپ خوری پودرقهوه فوری
         نوک چاقو نمک
مواد لازم : برای کرم
100 گرم کره یا مارگارین
200 گرم پودر شکر
250 گرم خامه زده شده
 1/4 قاشق چایخوری وانیل
    1 قاشق سوپ خوری قهوه
    ۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
    2 قاشق سوپ خوری آب جوش
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه ساتیگراد روشن کنید.توی قالب گردی به قطر ۲۵-۳۰ سانت کاغذ روغنی پهن کنید.
طرز تهیه:
زرده وسفیده را جدا کرده و سفیده را زده تا کمی پف کرده وبعد نیمی ازشکررا به سفیده اضافه کرده کاملا تا سفت وپفکی شود.سپس کره را با نیمی از شکر ووانیل می زنیم تا کرم رنگ شود .زرده ها را در حین هم زدن به ترکیب اضافه وزده تا کاملا مخلوط ورنگ آن روشن شود. پودرقهوه را با آب جوش مخلوط کرده و به زرد ه در حین هم زدن  اضافه می کنیم وهم زده تا ترکیب غلظت نسبی خود را پیدا کند. مخلوط  آماده شده را با سفیده ترکیب کرده وبا لیسک  بصورت دورانی باهم مخلوط کنید.آرد را در ۳-۴ مرحله اضافه کرده  تا ترکیب صاف ویکدست شود .سپس مایع را در قالب بریزید ودر فر به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط قرار دهید.

آماده کردن کرم موکا:
کره رابا ۱/4 از پودرشکر شروع به هم زدن کنید وبتدریج باقی شکر را اضافه ومخلوط کنید.تا پف کرده وفرم بگیرد.دوباره پودر قهوه را درآبجوش حل کرده وبه مواد اضافه کنیدوبه همزن زدن ادامه دهید. تا کرم مطلوبی بدست آمده ودر آخر خامه فرم گرفته را خوب با کرم مخلوط کنید.کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کنیدولابلای هر طبقه رابا کرم موکا آماده شده می پوشانیم.بعد از قرار دادن طبقات کیک روی هم دور کیک را هم با خامه ویا کرم موکا پوشانده وبا تکه های شکلات تزیین کنید.