آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کلوچه لیمویی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳٩٤
 



این کلوچه‌های کره‌ای با طعم لیمو تهیه می‌شوند و برای وعده صبحانه گزینه‌ بسیار خوبی هستند.

تعداد: 48 عدد | زمان تهیه: 40 دقیقه | زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم

    3 پیمانه آرد کامل
    1/3 پیمانه نشاسته ذرت
    1 ¼ پیمانه پودر قند
    ¼ پیمانه پوست لیموی رنده شده
    1.5 پیمانه کره نرم شده
    1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
    نصف قاشق چایخوری نمک
    نصف قاشق چایخوری وانیل


طرز تهیه

    فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب مستطیلی بزرگی یک لایه فویل قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
    در یک کاسه متوسط، آرد و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، پودر قند و پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. با انگشت یا قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا شکرها کاملا سبز یا زردرنگ شوند و کاملا عطر لیمو را به خود بگیرند. سپس آنها را کنار بگذارید.
    در یک کاسه بزرگ، کره، آب‌لیموترش نمک و وانیل را با یکدیگر با هم‌زن برقی مخلوط کنید. سرعت دستگاه باید متوسط باشد. مخلوط شکر را به تدریج به مخلوط بیفزایید. آرد را اضافه کنید و تا حد امکان با هم‌زن هم بزنید و سپس با قاشق چوبی روند مخلوط کردن را ادامه دهید.
    وقتی خمیر نرم و یکدست شد، آن را به شکل توپ در بیاورید. آن را کف قالب فشار دهید تا کاملا شکل بگیرد. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 40 دقیقه بپزید.
    آن را از فر خارج کنید. شربت غلیظ لیمویی* روی آن بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و به 48 مربع کوچک برش دهید.
    برای تهیه شربت غلیظ لیمویی* 2.5 پیمانه شکر، دو قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده، 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش، یک قاشق غذاخوری شربت و نصف قاشق چایخوری وانیل را با یکدیگر نیاز دارید.
    آنها را در یک کاسه متوسط همه را با هم مخلوط کنید.

ارزش غذایی

    کالری: 181
    چربی: 9 گرم
    کلسترول: 23 میلی‌گرم
    سدیم: 98 میلی‌گرم
    کربوهیدرات: 25 گرم
    فیبر: 0 گرم
    قند: 14 گرم
    پروتئین: 0 گرم