آشپزی مدرن

آشپزی

شیرینی کشمشی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٤۱ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 


این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی که پخت آن نیز آسان می باشد، انتخابی کامل برای پذیرایی از مهمانان بوده و برای سفره عید شما نیز مناسب می باشد. میزان شکر این شیرینی می تواند متغیر باشد، اگر مایل به پخت نوع رژیمی این شیرینی می باشید می توانید مقدار اندکی شکر به آن اضافه کنید، ولی اگر برای مناسبتهای مخصوص مانند عید نوروز این شیرینی را آماده می کنید بهتر است طعم آن شیرین تر باشد.

 در اکثر دستور پخت های شیرینی کشمشی، رنگ استفاده می شود که در اینجا  از رنگ استفاده نشده است و همچنین  در این دستور پخت میزان شکر و کشمش کمتری به کار برده می شود.

مواد لازم:

آرد سفید: 2 فنجان

کشمش ریز: 1 فنجان

شکر: 1 فنجان

شکر پودر شده: نصف فنجان

تخم مرغ بزرگ: 3 عدد

کره آب شده: 1 فنجان

روغن گیاهی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

زعفران: یک سوم قاشق چایخوری که در 2 قاشق غذاخوری آب داغ حل شده باشد.

وانیل: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

  • ابتدا فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، کره، روغن و تخم مرغها را ریخته و مخلوط کنید.
  • سپس زعفران، وانیل و کشمش ها را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  • سینی فر را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بپوشانید و از خمیر آماده شده به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و روی سینی به شکل دایره قرار دهید. توجه داشته باشید شیرینی ها دو و نیم تا 5 سانتی متر از هم  فاصله  داشته باشند.
  •  شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید.( یا تاوقتی که لبه شیرینی ها طلایی شدند).
  • زمانی که شیرینی ها پختند، سینی را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را برداشته و در ظرفی با در محکم نگهداری کنید تا هوا داخل آن نفوذ نکند.

 

گرداوری و ترجمه: پارسی ونوس

منبع: turmericsaffron.blogspot.com