آشپزی مدرن

آشپزی

خوراک مرغ با سرکه بالزامیک
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 


غذایی کم چرب و خوشمزه که  خیلی زود آماده شده و می توانید آن را  هم با برنج و هم با پاستا سرو کنید و با لوبیا سبز و قارچ آن را تزیین کنید. با درست کردن این غذا در منزل حتما از ترکیب طعم سرکه بالزامیک و سبزی های خشک به همراه مرغ لذت خواهید برد. 

 

مواد لازم: ( برای 6 نفر)

سینه مرغ بدون استخوان نصف شده:6 عدد

فلفل سیاه: به مقدار لازم

پودر سیر و نمک :1 قاشق چایخوری

روغن زیتون:2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد شده:1 عدد

سرکه بالزامیک :  نصف فنجان

گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم

ریحان خشک شده :1 قاشق چایخوری

پونه خشک : 1 قاشق چایخوری

رزماری خشک شده: 1 قاشق چایخوری

آویشن خشک : نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

1.سینه مرغ را با فلفل سیاه و پودر سیر و نمک طعم دار کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. روغن زیتون را در تابه متوسطی گرم کرده و پیاز و سینه مرغ  طعم دار شده را در آن سرخ کنید.

2.گوجه فرنگی خرد شده و سرکه بالزامیک را به مرغ و پیاز سرخ شده اضافه کرده و ریحان، پونه، رزماری و آویشن را به آنها بیافزایید و بگذارید تا به جوش آید. بعد از 15 دقیقه که آب گوجه فرنگی کشیده و بخار شد غذای ما نیز آماده است.

 

ارزش غذایی:

کالری: 206 کیلو کالری

کلسترول: 68 میلی گرم

فیبر: 1/1 گرم

سدیم: 538 میلی گرم

کربوهیدرات: 5/7 گرم

چربی: 1/6 گرم

پروتئین: 28 گرم