آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ماهی سرخ شده با سس زنجبیل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 


این  فیله ماهی سرخ شده  با سس زنجبیل، به دلیل دارا بودن موادی از قبیل زنجبیل، سیر و سرکه بالزامیک غذایی خوش طعم بوده و ترکیب دو طعم ترش و شیرین  در این غذا مزه متفاوت و منحصر بفردی را به آن می دهد، علاوه بر این، مدت زمان طبخ آن بسیارکوتاه می باشد، بیست دقیقه برای خواباندن و ده دقیقه برای پختن. زنجبیل و عسل موجود در این غذا دارای مزاج گرم و خشک بوده و باعث تعدیل مزاج سرد ماهی می شوند، بنابراین  برای افراد با طبع های  مختلف مناسب می باشند.

 

مواد لازم:

عسل:3 قاشق سوپخوری

سویا سس:3 قاشق سوپخوری

سرکه بالزامیک:3 قاشق سوپخوری

زنجبیل تازه رنده شده:1 قاشق چایخوری

سیر:1 حبه

روغن زیتون:2 قاشق چایخوری

فیله ماهی گالیت(  یا هر ماهی بدون استخوان دیگر):170 گرم

نمک و فلفل : به اندازه لازم

روغن گیاهی برای سرخ کردن:  1 قاشق سوپخوری

پیازچه:4 بوته برای تزیین

طرز تهیه:

1.در یک ظرف شیشه ای، عسل، سویا سس، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید . فیله ماهی را با نمک و فلفل طعم دار کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم و در ظرف را گذاشته و به مدت 20 دقیقه می گذاریم در یخچال بماند تا مزه دار گردد.

2.روغن گیاهی مخصوص سرخ کردن را در یک تابه نسبتا بزرگ می ریزیم و شعله گاز را در حد متوسط تا زیاد قرار می دهیم. فیله های ماهی را از مواد در آورده و در روغن سرخ می کنیم، هر طرف ماهی را به مدت 4 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم  تا زمانی که فیله با یک چنگال قابل نصف کردن باشد.ماهی های سرخ شده را  در ظرف مناسب چیده وآنها را گرم نگه می داریم.

3. موادی که ماهی را در آنها خوابانده بودیم ، را در تابه ریخته و با حرارت نسبتا زیاد تفت می دهیم تا یک مخلوط لعاب دار همگن ایجاد شود. این سس را بر روی ماهی های سرخ شده می ریزیم و با پیازچه خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

ارزش غذایی:

کالری: 259 کیلو کالری

کلسترول: 124 میلی گرم

فیبر: 0.2گرم

سدیم: 830 میلی گرم

کربوهیدرات: 16 گرم

چربی: 7 گرم

پروتئین: 32.4 گرم