آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

دستور پخت سیب زمینی پرشده با اسفناج و پنیر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ با پوست        4 عدد

پنیر کم چرب                     110 گرم

خامه ترش                        یک چهارم فنجان

روغن زیتون                   1 قاشق غذاخوری

شیر کم چرب                  2 قاشق چایخوری

نمک                          نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه               نصف قاشق چایخوری

اسفناج تازه خرد شده       280 گرم

موسیر ریز شده             2 پرک

لوبیا سفید پخته             400 گرم

طرز تهیه:

1.فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید.

2.سیب زمینی ها را با چنگال خراش دهید و روی سینی فر قرار داده  و به مدت 1 ساعت بپزید تا نرم شوند.

3.سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و آنها را از درازا به دو نیم کنید.

4.حدود یک چهارم گوشته داخلی سیب زمینی ها را با یک قاشق گرد کوچک خالی کرده و داخل کاسه ای بریزید و پوسته سیب زمینی ها را درون سینی فر بچینید.

5.گوشته های داخل سیب زمینی ها را در داخل کاسه با پنیر کوبیده و له کنید  و خامه ترش، روغن، شیر، نمک وفلفل  را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.سپس اسفناج خرد شده، موسیر و لوبیا را به این مخلوط اضافه کرده و با قاشق درون سیب زمینی های خالی شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که طلایی شوند.

ارزش غذایی:

کالری:  262.9 کالری

چربی: 6.5 گرم

چربی اشباع: 3.2 گرم

کلسترول:  11.9 گرم

سدیم: 371 میلی گرم

کربوهیدرات: 42.3 گرم

قند کل: 2.1 گرم

فیبر: 6.9 گرم

پروتئین: 10 گرم