آشپزی مدرن

آشپزی

کلم بروکسل با طعم کاری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٧ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم:
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ فنجان مخلوط فلفل دلمه ای زرد، قرمز و سبز،
۱/۴ فنجان شیر،
  2 فنجان کلم بروکسل تمیز شده،
  1 فنجان قارچ خرد شده،
  1 قاشق غذاخوری سس مایونز،
  2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت،
  1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده،
  1 قاشق چایخوری پودر کاری،


طرز تهیه:

ابتدا کلم بروکسل ها را به مدت 5 تا 8 دقیقه  بخار پز کرده تا نرم شوند.

سپس قارچ ها و فلفل دلمه ای را نیز درون بخارپز ودر کنار کلم ها بگذارید  تا 2 دقیقه دیگر نیز با بخار بپزند.

سبزیجات را از بخار پز در می آوریم، و یک چهارم فنجان از آب درون بخار پز را داخل تابه ای می ریزیم.

در یک فنجان شیر، مایونز و نشاسته ذرت را هم می زنیم  تا وقتی نشاسته ذرت کاملا حل شود و سپس آن را به مایع درون تابه اضافه می کنیم  و بر روی شعله متوسط قرار می دهیم تا غلیظ شده و حباب در درون آن تشکیل شود.

 در مرحله آخر جعفری ،پودر کاری و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و سبزیجات را درون سس غلیظ شده ریخته وبر روی شعله  به خوبی با سس  مخلوط می کنیم تا کاملا آغشته گردند.