آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کلم بروکسل به همراه ژامبون
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 




مواد لازم:

۴۵۰ گرم کلم بروکسل نصف شده،
    ۴ ورقه ژامبون خرد شده،
    ۲ حبه سیر پوست کنده،
    ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز،
    ۲ قاشق غذاخوری بادام خرد شده
       نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم،

طرز تهیه:

 یک تابه بزرگ را بر روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار داده تا گرم شود. ژامبون ها را در تابه می ریزیم و هم می زنیم تا طلایی و برشته شود،

حدود 5 دقیقه. ژامبون را از تابه خارج کرده و سیر ، فلفل قرمز، کلم بروکسل و نمک را درون تابه می ریزیم.

 می گذاریم حدود 10 تا 12 دقیقه بپزد یعنی  تا وقتی که کلم بروکسل ها کمی قهوه ای و نرم شوند.سپس بادام و ژامبون سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کرده و در صورت نیاز  با نمک و فلفل طعم دار می کنیم.