آشپزی مدرن

آشپزی

کلم بروکسل رنده شده با کلم بنفش
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٩ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٦ اسفند ۱۳٩٤
 





برای هر زمان که میل به سالاد دارید.

مواد لازم:
 340 گرم کلم بروکسل رنده شده،
 ۱/۲ عدد کلم بنفش خرد شده،
۱/۲از۱عدد سیب نگینی خرد شده،
 28 گرم بادام بوداده خرد شده

چاشنی ها:
۱/۴ فنجان روغن زیتون خالص،
 2 قاشق غذاخوری آب،
 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز،
 1 قاشق چایخوری خردل،
 1 قاشق غذاخوری موسیر ریز شده،
 2 قاشق چایخوری عسل،
 ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه

همه سبزیجات را با هم مخلوط کرده و چاشنی ها را هم در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و به سالادمان اضافه می کنیم. می توانید با تکه های سیب روی سالاد را تزیین کنید.