آشپزی مدرن

آشپزی

میگو تند با بلغور
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٩ اسفند ۱۳٩٤
 


مواد لازم :برای ۲نفر

1 فنجان سوسیس ریز خرد شده
1 عدد فلفل هالاپینیو، قطعه قطعه شده
1 عدد پیاز قرمز، تکه تکه شده
10 - 12 عدد میگو
 2 فنجان شیر
 1 لیترآب
1½ فنجان بلغور
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
 2 قاشق غذاخوری کره
    گشنیز، برای چاشنی زدن
    برش لیمو، برای تزیین
    روغن پخت و پز، مورد نیاز

طرزتهیه:


 توی تابه  روغن بریزید و روی حرارت متوسط، قرار داده تا گرم شودو سوسیس اضافه کنید و درروغن سرخ کنید تا به طور کامل پخته سپس کنار بگذارید.


توی تابه  فلفل هالاپینیو را در روغن کمی سرخ کرده و پیازقرمزخرد شده را هم اضافه کنید.کمی تفت داده ،بعد میگواضافه کنید و تفت داده تا با هم سرخ وپخته شود.

 شیر و آب را به جوش بیاورید. بلغور را اضافه و حرارت را کم کنید و تا بلغور نرم شود.نمک، فلفل قرمز، سوسیس ​،کره را هم اضافه کنید.سس آماده است.

 میگووسبزیجا ت را توی ظرف بریزید.سپس با گشنیز وبرش لیموتزیین کنید.