COOKING

آشپزی

اردک سرخ شده درفر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٩ آبان ۱۳٩٠
 



موادلازم :
      2/5  کیلویی اردک
      125 گرم عسل
          4 پررازیانه (بادیان رومی)
          2 دارچین
          1 قاشق چایخوری پودرتخم گشنیز
          1 قاشق چایخوری هل سبز               
          1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
          1 قاشق چایخوری  دانه سرو یابادام هندی 
            نمک وروغن به میزان لازم               
طرز تهیه:
۱- اردک با ادویه جات مزه دار می کنیم. ابتدا تمام مواد آماده شود.

2-در یک قابلمه کوچک ، عسل را ،  4 پر رازیانه ، 2 چوب دارچین ، 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز ، 1 قاشق چایخوری. هل سبز خرد شده ، 1 قاشق چایخوری. فلفل سیاه ،

3-  ظرف را روی حرارت ملایم 5دقیقه دهید.

4- نوک بالهارا اردک راجدا کنید و پاهای اردک را می بندیم

5- اطراف اردک را در فر یا توی تابه با کمی روغن کمی سرخ کنید

6-سپس اردک را در فربه مدت  10دقیقه با حرارت 180 درجه قرار داده تا کمی بپزد.

7-سپس از فر بیرون آورده اردک را پشت ورو کرده وروی سطح آن را استاک اردک میریزیم.

8-تمام سطح اردک راازسسی که قبلا با هم مخلوط کردیم ، پوشش دهیدو ودوباره از استاک روی آنبریزید.

9-روی آن را بافویل پوشانده وباقی سس رابا 1/4آب جوش مخلوط می کنیم.

10-به مدت15دقیقه سس را حرارت ملایم داده تا کمی رقیق وغلیظ شود ، سپس سس راصاف کنید.

11-اردک را باسس وسیب زمینی سرخ شده تزیین وسرو کنید.