آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

میگو تند با انبه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٥٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٩ اسفند ۱۳٩٤
 


موادلازم : برای ۴ نفر


 --16 عددمیگو خام
   --1 عدد انبه خرد شده
  -- 1 حبه سیر بزرگ نصف شده
  --1 قاشق غذاخوری فلفل سیچوان (یا فلفل قرمز)
  --1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
  --۱ قطعه از زنجبیل تازه 2 سانتی متر پوست کنده
  --2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
   --  کمی نمک
   --  کمی آبلیمو

---طرز تهیه :

---انبه را به ۱۶ قسمت تقسیم و میگو را بجز دم کاملا تمیز کنید.
توی یک تابه بزرگ، روغن را بریزید وروی حرارت قرارداده ، فلفل و رازیانه را اضافه کمی تفت دهید.تا زمانی که عطر آن خارج شود.

---سپس سیر و میگو را اضافه و به مدت ۱۰ دقیقه تفت داده تا وقتی میگو پخته شود.  زنجبیل رنده شده و نمک دریا را هم اضافه وبه مدت ۲ دقیقه بزنید وکنار بگذارید.

---یک چوب خلال دندان برداشته وبعد یک میگو و یک تکه انبه را توی خلال زده

وبعد با رنده پوست لیمو وسبزیجات تازه تزیین کنید.