آشپزی مدرن

آشپزی

آوکادو پرازمیگو تند و سالسا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠۸ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٤
 


موادلازم:برای ۲ نفر

 ۱/۴ قاشق فلفل دودی
 ۱/۲ قاشق نمک سیر
 ۱/۲ قاشق پونه خشک
    8 عدد میگو خام بزرگ، پوست گرفته شده
    1 قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی
    2 قاشق غذا خوری آوکادو یا روغن زیتون، تقسیم
    1 عدد آووکادو بزرگ، نصف شده
        مقداری سالسا انبه و یا سالسا دلخواه
       گشنیز تازه خرد شده برای تزیین

طرز تهیه :

میگورا شسته وخشک کنید.سپس تو یک کاسه بریزید. پودرفلفل چیلی ، فلفل قرمز دودی، نمک سیر، پونه کوهی، و 1 قاشق غذا خوری از روغن به طورمساوی مخلوط کنید.
1 قاشق روغن باقی مانده را در یک تابه بریزید وروی حرارت بالا قرار داده ومیگورا اضافه حدود 3-4 دقیقه تفت داده تا سرخ وپخته شود،

سپس مقداری از ترکیب را روی آووکادو بریزید وبا سالسا وگشنیز تزیین کنید.