آشپزی مدرن

آشپزی

نخود برشته‌ هندی ‏تند
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩٤
 


نخودهای برشته‌ تند، فوق‌العاده تردند، میان‌وعده‌ای پرادویه و کوچک. این یکی از میان‌وعده‌هایی است که از خوردنش لذت ‏خواهید برد. ‏
مواد لازم: ‏

مخصوص ۱ و نیم فنجان.‏

    ‏۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ‏
    ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
    ‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
    ‏۱قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای ‏
    ‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
    ½ قاشق چایخوری پودر گشنیز ‏
    ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین ‏
    ‏۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی ‏garam masala
    کمی پودر فلفل سیاه ‏
    کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن ‏
    ½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن
    ‏ ‏
    آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه ‏
    زمان پخت: ۲۵ دقیقه ‏
    مجموع زمان: ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ‏

طرز تهیه: ‏

    فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
    نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی ‏garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏
    به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که ‏نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس ‏از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.‏

 

منبع:alamto.com