آشپزی مدرن

آشپزی

باقلاقاتق
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥۸ ‎ب.ظ روز شنبه ٧ فروردین ۱۳٩٥
 



مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:
پاچ باقلای تر 5/1 کیلو
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری خشک یا 2 قاشق تازه
سیر 3 تا 4 حبه
روغن حیوانی معطر 150 گرم یا 200 گرم کره
تخم مرغ 2 عدد
آب، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
باقالا را از دو پوست آن خارج کرده و پس از شستن در قابلامه ترجیحاً گِلی (گمج)، میریزیم. سپس روغن، سیر، شوید، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و آن را با حرارت ملایم سرخ میکنیم. پس از اینکه کمی سرخ شد روی آن را آنقدرآب میریزیم که باقالاها کاملاً زیر آب قرار بگیرند. در قابلامه را میگذاریم تا بجوشد. وقتی باقلاها نرم شدند، پختهاند. دقت کنید که اگر باقلا زیاد بجوشد خمیر میشود. وقتی باقلاها کاملاً پخته شدند، تخم مرغها را در آن شکسته و بدون اینکه هم بزنیم در آن را میگذاریم و میگذاریم بجوشد. وقتی تخم مرغها سفت شدند غذا حاضر است.
نکته: اگر باقلای تازه یا تر در دسترس نبود، میتوانید از پاچ باقلای خشک استفاده کنید. برای همین مقدار 300 گرم کافی است.