آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آلو مسما
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠٠ ‎ب.ظ روز شنبه ٧ فروردین ۱۳٩٥
 



مواد لازم:
مرغ یک عدد متوسط
آلو خورشتی (کاشان یا خراسان) ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذاخوری
آبغوره ۱/۳ استکان
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب، روغن, زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرغ را تکه کرده و در قابلمه تفت میدهیم. سپس یک تا دو لیوان آب روی آن ریخته و درب ظرف را میگذاریم تا بپزد. آلو را که قبلا خیس کرده و شسته ایم در کمی روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ کرده را اضافه میکنیم. مواد را داخل مرغ ریخته و شکر، آبغوره، نمک و ادویه جات را نیز اضافه میکنیم. درب ظرف را میگذاریم تا بجوشد و جا بیافتد. سپس زعفران را اضافه میکنیم.