COOKING

آشپزی

کیوسکی(مرغ در کمر بند فرانسوی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٥٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٥ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
460  گرم سینه مرغ بدون پوست، نیمه
1/2 فنجان سوپ مرغ
   3 برش پنیر پیتزا
   3 برش ژامبون
   3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
   1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
   6 قاشق غذاخوری کره
   1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
   1 فنجان خامه سفت
طرز تهیه :
گوشت سینه مرغ را از قسمت پهلوباز کرده روی آن یک تکه پنیر ویک تکه ژامبون بگذارید.بعد دو لبه گوشت مرغ رابا یک خلال به هم وصل کنید. اطراف مرغ را توی آرد ونمک پوشش داده و دو طرف مرغ را درروغن سرخ کنید.خامه را با سوپ مرغ نمک،فلفل،آرد ذرت به همراه کره توی ظرفی بریزید و روی بخار آب جوش هم زده تا کره ذوب و سس غلیظ شود.سپس مرغ سرخ شده را با سبزیجات آب پز شده تزیین و سس غلیظ شده را روی مرغ بریزید وسرو کنید.