آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

شیرینى فندقى شکلاتى
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠۱ ‎ب.ظ روز شنبه ٧ فروردین ۱۳٩٥
 




مواد لازم :
کره؛ ١٢۵ گرم
پودر شکر؛ یک پیمانه
پودر نشاسته؛ یک پیمانه
روغن مایع؛ نصف پیمانه
آرد؛ دو و نیم تا سه پیمانه
بیکینگ پودر؛ یک قاشق چایخورى
وانیل شکرى؛ یک قاشق مرباخورى
تخم مرغ؛ یک عدد کامل و یک عدد زرده

مواد لازم روى شیرینى :
سفیده تخم مرغ؛ یک عدد
شکلات ذوب شده؛ ٢٠٠ گرم
فندق نگینى خرد شده؛ یک پیمانه

طرز تهیه :
فر را از قبل روى ١٧٠ درجه سانتى گراد گرم کرده و سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید.
کره را به همراه شکر با همزن برقى زده تا کاملا کرم رنگ و سبک شود.تخم مرغ و وانیل شکرى را اضافه کرده و دوباره هم مى زنیم تا کاملا کشدار و غلیظ شود. روغن مایع را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و پودر نشاسته گندم و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه مى کنیم تا حدى که خمیر به دست نچسبد .از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد مى کنیم .
گلوله هاى آماده شده را ابتدا به سفیده تخم مرغى که با چنگال هم زده شده، آغشته مى کنیم و سپس در فندق نگینى خرد شده غلطانده و وسط توپها را کمى با انگشت فشار میدهیم تا گود شود. سپس در سینى فر چیده و سینى را در فرى که از قبل روى ١٧٠ درجه سانتى گراد گرم کرده ایم به مدت٢٠ دقیقه یا تا زمانى اطراف شیرینى ها کمى تغییر رنگ دهد، مى پزیم .
بعد از خارج کردن سینى از فر وسط شیرینى ها را با شکلات ذوب شده پر کرده و کنارى بگذارید تا شیرینى ها خنک شود. از این مقدار مواد تعدا ۴٨ عدد شیرینى به دست میاید.