آشپزی مدرن

آشپزی

کوکوی اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ مهر ۱۳٩٥
 


مواد لازم :

  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • شش سیب زمینی کوچک قرمز ، قطعه قطعه
  • یک فنجان اسفناج تازه تکه تکه شده
  • دو قاشق غذا خوری پیازچه قطعه قطعه
  • یک قاشق چای خوری سیر خرد شده
  • شش عدد تخم مرغ
  • یک سوم فنجان شیر
  • نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و سپس سیب زمینی را درونش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه طبخ می‌کنیم.

اسفناج ، پیازچه و سیررا ریخته و نمک و فلفل را اضافه کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت می‌دهیم.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ هم زده شده و شیر را مخلوط می‌کنیم و به ماهیتابه اضافه کرده و پنیر چدار را به تدریج اضافه می‌کنیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

.hekmat20