آشپزی مدرن

آشپزی

ادویه تاکو (مکزیکی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٦ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ مهر ۱۳٩٥
 


این ادویه خیلی کم در شهرهای متفاوت پیدا می شود ولی می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم  :

پودر فلفل قرمز تند (چیلی)
۱ قاشق غذاخوری

پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری

پودر پیاز
۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل قرمز پرک
۱/۴ قاشق چایخوری

آویشن خشک
۱/۲ قاشق چایخوری

پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری

پودر زیره
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک
۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ساییده
۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه تاکو (مکزیکی) :

تمامی موادهای لازم را با هم مخلوط کنید و آن را درون شیشه های در بسته نگهداری کنید.