آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ مرغ باخامه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠۱ ‎ق.ظ روز جمعه ٢ دی ۱۳٩٠
 



مواد لازم:
۲۵۰ گرم آرد ویا پاتری سوپ
 ۲/۳ فنجان شیر
 46 گرم سینه مرغ
   ۵ فنجان اسستاک گوشت(یا 10بسته قرص سوپ)
   2 لیتر آب
   2 قاشق غذاخوری کره
   ۴ عدد تخم مرغ آب پز شده
   2 ساقه کرفس خردشده
طرز تهیه:
مرغ را با آب وقرص سوپ گذاشته بپزد.سینه مرغ و استاک را دریک قابلمه با 2 لیترآب درحدود 20-25 دقیقه بپزد. درهمین حال تخم مرغ راآب پزکنید.آرد را با شیرمخلوط کرده وهم زده تا صاف ویکدست شود.ساقه خردشده کرفس را بامرغ خرد شده در کره سرخ کنید.سفیده تخم مرغ را خرد کرده وبه مایع اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه مخلوط شیربا آرد را با حرارت غلیظ شود. نمک و فلفل، مرغ ،کرفس رااضافه کنید هم بزنید،تا غلیظ شود.