آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سالاد نودل آسیایی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۱٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ مهر ۱۳٩٥
 


مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی :

کدو سبز
۳ تا ۴ عدد

نمک
نصف قاشق چایخوری

کاهو پیچ قرمز خرد شده
یک و نیم فنجان

هویج بزرگ رنده شده
۱ عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده
نصف یک فلفل

پیازچه به صورت اریب خرد شده
۲ عدد

گشنیز خرد شده
نصف فنجان

مواد لازم برای سس :

* سرکه برنج چاشنی دار شده
یک سوم فنجان

روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری

روغن کنجد
یک و نیم قاشق چایخوری

سیر خرد شده
یک حبه

تکه های فلفل قرمز
مقداری

* سرکه برنج چاشنی دار، سرکه ای است که با نمک، فلفل و شکر مزه دار شده است. اگر از سرکه برنج ساده استفاده می کنید باید آن را مزه دار کنید.

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.
نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.
یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.
سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.