آشپزی مدرن

آشپزی

پنکیک پنیری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ مهر ۱۳٩٥
 


دسر پنکیک پنیری یکی از پر خاصیت‌ترین دسرها نیز به شمار می‌رود

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه دسری خوشمزه آماده کرده‌ایم که مواد اصلی آن پنیر است که برای کودکان بسیار خوشایند خواهد بود و بسیار از این دسر لذت خواهند برد.

مواد لازم برای پنکیک پنیری :

پنیر خامه‌ای
۲۵۰ گرم

شکر
نصف فنجان

آب لیمو
نصف قاشق چایخوری

وانیل
نصف قاشق چایخوری

خمیر رول شده
۴۵۰ گرم

کره ذوب شده
یک چهارم فنجان

دارچین
نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک پنیری :
ابتدا فر را روشن می‌کنیم و درجه حرارتش را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) و ظرف مناسبی انتخاب کرده و چربش می‌کنیم.
سپس پنیر خامه‌ای ، شکر ، آب لیمو و وانیل را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا کاملا یک دست شود.
مخلوط پنیر خامه‌ای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز می‌دهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر می‌پاشیم و دوباره ورز می‌دهیم سپس خمیر را درون ظرف مخصوص گذاشته و به فر انتقال می‌دهیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا رنگش به قهوه‌ای روشن تبدیل شود سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن مصرف می‌کنیم.