آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کباب لقمه با طعم لبنانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۱۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ مهر ۱۳٩٥
 


لبنانی ها همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می کنند

در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه‌ ای هست ولی کباب لقمه‌ ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه‌ های کوچک به سیخ کشیده می شود اما کباب لقمه‌ ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی‌ها در واقع همان کباب تابه‌ای را به شکل کباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می‌کنند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می‌شود.
مواد لازم کباب لقمه لبنانی :

نان پیتا (مدیترانه‌ای)
به تعداد لازم

گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم 

جعفری ریز خردشده
۱۰۰ گرم

پیاز
۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی
مقداری

مواد لازم برای تهیه سس کباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگی
۴ عدد

پیاز
۱ عدد

سیر
۲ حبه

نمک و فلفل
به میزان لازم

زردچوبه و ادویه کاری
مقداری

روغن
مقداری

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسه‌ای آماده کنید، پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کباب‌های لقمه‌ای سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذارید.
حالا سس را آماده کنید. برای این منظور گوجه‌فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط‌کن ریخته و به شکل پوره درآورید. نمک ، فلفل، زردچوبه  و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه‌ای ریخته و روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب‌های آماده روی نان بگذارید، سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده، سرو کنید.