آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کتلت لوبیا سفید
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥٧ ‎ق.ظ روز جمعه ۳ دی ۱۳٩٥
 



آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر 


لوبیا سفید: 200گرم
سیب زمینی:  1عدد
پیاز:  1عدد
سیر:  1حبه
برگ کرفس: (ساطوری شده) 3قاشق سوپخوری
ماست (چکیده): 1قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
تخم مرغ:  4عدد
گوجه فرنگی: (کوچک و نگینی شده(اختیاری))  1عدد
روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا لوبیا را با مقدار کمی نمک کاملاً بپزید. آنگاه آن را با گوشت‌کوب یا مخلوط کن کاملاً پوره کنید. سیب زمینی را رنده کرده، نشاسته‌ی آن را بگیرید (بعد از رنده کردن آن را شسته، کمی فشار دهید تا آب آن برود) و با پیاز، سیر، برگ کرفس، ماست، نمک و فلفل به لوبیاها اضافه کنید.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، با چنگال زده، به مواد اضافه کنید. در آخر در صورت تمایل گوجه‌ی ریز شده را به آن اضافه کنید. تابه را گرم کرده، روغن ریخته، سپس یا به صورت کتلت های تک نفره تهیه کنید یا مایه کوکو را در تابه بریزید و ابتدا در تابه را بگذارید تا این‌که کوکو خودش را بگیرد و بعد در تابه را برداشته، کوکو را برگردانده و حرارت را کم کنید تا هر دو طرف آن کاملاً بپزد. بعد از سرد شدن کوکو را به شکل دلخواه برش داده، روی هر برش را با ماست چکیده تزیین کنید.
________________________________________

نکات:

1)می‌توانید برای تهیه‌ی این کوکو در فر،تابه را در طبقه‌ی وسط فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.در این صورت فقط ظرف را چرب کنید و روغن زیادی اضافه نکنید.
2)در صورت تمایل برای تزیین می توانید نان پیتا را در دیسی گذاشته و این کوکوها را به شکل لوزی برش زده روی نان بگذارید و اطراف آن را با سبزیجات پخته تزیین کنید.
3)این کوکو همراه با ماست چکیده فوق العاده خوشمزه می باشد.
4)حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

آشپزباشی