آشپزی مدرن

آشپزی

بیکن مرغ با آواکادو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٤ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم:
1/2 قاشق غذاخوری کره رادرتابه آب کرده ونانها را در آن سرخ می کنیم.
1/2 فنجان پیازچه خرد شده
 40  گرم مرغ را به تکه های کوچکی بریده
   8  نوارها از بیکن ویا ژامبون سرخ شده
   1 عدد آوکادو خرد شده
   4 عددنان  ​​ذرت مکزیکی(یا هر نانی)
   2 قاشق غذاخوری کره
     مقداری پنیر چدار تکه تکه کرده
     نمک و فلفل
طرز تهیه :
    بیکن را درتابه با کمی کره دوطرف آن را سرخ کنید.توی تابه کمی روغن بریزید وروی حرارت قرارداده ، پیازچه را توی تابه کمی تفت داده ومرغ خرده شده را اضافه وباهم تفت دهید تا سرخ شود.سپس توی ظرفی بریزید ونمک وفلفل را با آواکادو ،پنیر رنده شده وبیکن خرد شده مخلوط کنید. ۱/۲کره را در تابه تمیزی بریزید و نان را توی تابه قرار داده وکمی از ترکیب مرغ را یک طرف نان بریزید،طرف دیگر نان را روی ترکیب تا کنید.دوطرف نان که سرخ شدبا سیب زمینی یا سالاد تزیین وسروکنید.