آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.


مواد لازم

۱ عدد تخم مرغ
یک چهارم لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
دارچین یا وانیل
فندق نیم کوب اندکی

 

طرز تهیه

تخم مرغ را ۳ دقیقه بوسیله همزن برقی مخلوط کنید. شکر را کم کم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکر در تخم مرغ حل شود. آرد و کاکائو را به همراه وانیل یا دارچین اضافه کرده آنقدر مخلوط کنید تا یک دست شود.
کاغذ روغنی را بوسیله روغن جامد چرب کرده روی سینی قرار دهید. بوسیله قاشق خمیر را روی سینی قرار داده به اندازه دایره ای ۶ سانتی متری بوسیله پشت قاشق پهن کنید.

 فاصله بین شیرینی ها را فراموش نکنید‌. روی شیرینی ها فندق نیم کوب پاشیده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۹۰ به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. به محض خارج کردن از فر بوسیله کاردک شیرینی را از کاغذ جدا کرده روی وردنه و یا سطحی استوانه ای قرار دهید. تا حالت نیم دایره به خود بگیرد. قسمت شکل دادن به شیرینی باید با سرعت انجام گیرد چون به سرعت حالت برشته به خود گرفته خرد میشود.

نکته نخست. توئیل چیست؟ نوعی شیرینی نازک فرانسوی است که به معنی کاشی یا پوشش سقف های شیب دار است. بسیار خوشمزه است.

نکته دوم. در رسپی اورجینال از سفیده تخم مرغ استفاده میشود. ولی در رسپی امروز از تمام تخم مرغ بهره برده شده، شما میتوانید رسپی اورجینال را در گوگل سرچ کرده به روش قدیمی این شیرینی بسیار خاص را تهیه کنید.

کافه ترک


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : جمعه ۳ دی ۱۳٩٥ | ٢:٠۸ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.