آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

خورش انار و مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:۱۱ ‎ق.ظ روز جمعه ۳ دی ۱۳٩٥
 



 مواد لازم

انار 2 عدد
مرغ 800 گرم
نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم
سیر سیر یک حبه
آب جوش 1/5 لیوان
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
 
1-تکه‌های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
 
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
 
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه‌های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
 
4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
 
نکات
 
1-می‌توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
 
2-می‌توانید سیر را حذف کنید.
 
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

وب سایت کوکری