آشپزی مدرن

آشپزی

استیک وسالاد سبزیجات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۱٩ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 



موادلازم : برای این استیک

۲۴۰ گرمی ۲ برش استیک
 1/۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
 1/2 قاشق غذا خوری کره
       فلفل سیاه وسفید، پودر فندق
   طرز تهیه:
    دو طرف استیک را با نمک وفلفل پوشش داده ودر تابه چدنی کره وروغن زیتون را بریزید وروی حرارت قرار داده تا داغ شود. گوشت استیک را توی تابه قرار داده وهر طرف آن را به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.

مواد لازم سالاد: سبزیجات
1/3 فنجان قرمز خرد شده
1/3 فنجان فلفل دلمه  قرمز خرد شده
1/۳ فنجان کدوسبز
1/3 فنجان ذرت
1/۲ قاشق چایخوری نمک
   ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
   ۱ حبه سیر خرد شده
     کمی فلفل سیاه
 تمام این مواد را باهم مخلوط کرده ودرکناراستیک سروکنید.